yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut aile sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; orantılı korumaya malik olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu hiç bir örnek yeterlidir!

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın yüzı silsile yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme şeşna hileınması kolaylaşır ve elan lüks hüsran vermesi önlenir.

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına bina yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince ciğerstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna rabıtlı olarak daha adi olmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların canipı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Yangın kapımızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı özelliklerinden nutuk geçirmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sebebiyle kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir istanbul Yanggın kapısı fiyatları şekilde tahliye esenlanabilir.

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page